Varför?

Varför vill jag just till varberg? Jo nu ska ni få ert svar på det. Jag vill börja om mitt liv, uppleva mer, det händer ingenting i åmål, bara massa skitsnack och så, jo jag vet att man inte kommer undan sådant, men åmål är så litet, alla vet vilka alla är, och dom vet även mer om dig än vad du själv gör. Och jag vill även kunna träffa mina syskon mer, jag träffar dom nästan aldrig, tänk va mysigt att kunna umgås med andra än bara dom som jag har här uppe. Och hur underbart det är att få börja om. Jag tycker även varberg är en sjukt mysig stad, speciellt på sommaren. Och finns så sjukt mycket saker att göra där, tänk bara va kul att kunna gå på fästningen och kolla runt, fota lite där, eller alla fina ställen som finns där nere. Och det sjukt goda glass stället, som heter tre toppar som ligger utanför varberg, i ett ställe som heter Träslövsläge, så sjukt mycket glass har dom där, jätte god är den också! Man får helt nybakad voffla om man väljer att ha glassen i det, och massa toppings. Och ska jag va ärlig är jag kär i staden, tycker den är så sjukt vacker och mysig! Men vill även flytta dit pga mina syskon, tänk va mysigt att kunna träffa dom hur ofta man vill, och inte några få gånger om året. Så, hoppas ni fått ert svar nu, fått många frågor om detta på msn, bloggen, bilddagboken, facebook, sms, och många har även frågat varför irl också.
Varbergs torg är sjukt mysigt på sommaren!
Tre toppar!

Kommentarer
Postat av: madelene

tack för svaraet.

kram

2010-11-15 @ 20:22:11
URL: http://diarybymadelene.blogg.se/
Postat av: natiie

sv; Hej ! ;)

Jag gör faktiskt mina egna designer och hjälper andra ibland och hjälpa om de behöver hjälp! om du klickar på i kategorin designer så kan du se mina andra designers jag har gjort! ;)

ps, älskar din lugg! ;)

2010-11-15 @ 21:05:58
URL: http://natiie.blogg.se/
Postat av: natiie

Ja visst, men då kan jag nt ta emot '' hur du vill ha den '' men du kan alltid säga vilken färg du vill ha, och sen addaru mig på fb; heter Natiie Jellyanna Hawa där ;)

2010-11-15 @ 22:09:30
URL: http://natiie.blogg.se/
Postat av: jiffi

Åh tack! :)

2010-11-15 @ 22:35:49
URL: http://jiffi.blogg.se/
Postat av: laila

gott :D

2010-11-15 @ 23:06:51
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns nästan inget som är så gott som glass :P

2010-11-16 @ 19:17:32
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0