Tröst shoppat.

Nyss beställt lite saker till vintern, awsoome kläder, jag älskar dom, så sjukt snygga, tycker jag iallafall :D

Jackan jag beställde :)



Och mössan :)


Och här är skorna jag köpte idag, hitta inga snygga kläder eller någonting snyggt helt sjukt :O


Godmorgon alla läsare!

Ingen skola idag häller, ska kanske åka med pappa och bror min och köpa nya skor kanske en jacka också om jag hittar en, annars ska jag köpa det på lördag. Men hoppas vi åker redan idag, måste verkligen ha nya skor nu, alla mina är sönder eller ah, jag vill ha nya snyggare skor! Och senare åker jag till min syster iallafall, så kommer min syster från varberg ikväll, runt tio elva, och imorgon ska vi umgås osv, min kusin kommer nog också. Saknar verkligen mina systrar och min kusin, va välldigt längesen jag träffade dom alla tre faktiskt, men funderar på att åka till varberg på höstlovet så jag får träffa alla syskon där nere, men det märks hur det blir. Nu ska jag ta en dusch, sen fixa mig sen får jag väl reda på om vi åker.


OCH JUSSTE, ROBIL LINDSTÖM ÄR BÄST! OCH JAG ÄLSKAR HAN.
Tack för att du alltid funnits för mig, du var väckt mig till ett annat perspektiv, jag kommer älska dig till mitt andra liv, allt som du hjälpt mig så jag orkat mer, du är värld allt, skulle inte kunna byta ut dig mot allt guld i världen, för du är värd så jävla mycket mer. Du är den jag vågar snacka med om allt, jag vågar gråta så du hör eller ser utan att känna mig dum, du har fått mig må bra, men även dåligt, men alltid har du ställt upp om du gjort fel, fått mig må bra igen, du är en äkta vän, och du betyder sjukt mycket för mig, jag älskar dig! Du är en stor del av mitt liv, det är du än idag, jag klarar mig inte utan dig, skulle aldrig kunna be dig dra åt helvete, du är någon av de få personer jag verkligen älskar. Du betyder fett mycket vännen!

Vet inte vad jag vill längre.



Jag är less på att ni klagar på mig hela tiden.
Jag är less på att jag aldrig kan duga.
Jag är less på att det alltid ska vara mitt fel.
Jag är less på att ta massa skit jag inte förtjänar.
Jag är less på att aldrig kunna få vara mig själv.
Jag är less på att aldrig få säga vad jag tycker.


~ ♥ ~


Jag kan inte fatta att det är sant, att jag sitter här, och skriver till dig, om dig, saker rakt från mitt hjärta, för jag trodde aldrig att jag skulle få träffa en sån som dig, en sån som jag drömt om, en sån som alla önskar sig, en sån som alla vill ha, en som är bara min! du är det absolut underbaraste jag har, har jag dig, så har jag ju allt! vad mer behöver jag?! du och jag, mitt ute i ingenstans, vad spelar det för roll, vart vi är? bara vi är tillsammans! du är så himla underbar, precis som en prins. det är du som får mitt hjärta att slå, vartenda slag som mitt hjärta slår, slår för just din skull!  det gör så jävla ont när du mår dåligt, du får aldrig må så! jag ska alltid finnas för dig, precis som du finns för mig, tillsammans är vi ett, och då kämpar vi tillsammans, vi ska klara av allt!  Kämpa tills vi kommer fram till vårat första mål, ett eget liv, bara du och jag ! ingen annan kommer kunna ta din plats i mitt hjärta, den har du tagit, och den kommer du alltid ha! det är bara din plats! och jag hoppas och vill, att du kommer stanna där föralltid, och hoppas du vill likadant. för den platsen, den är bara din, och tillhör ingen annan än dig! det kommer den aldrig göra! det spelar ingen roll, vad folk tycker och tänker, jag kommer alltid älska dig! Jag skiter väl i alla andra! Jag behöver bara dig, ingen annans åsikter, jag har valt vem jag vill älska, och jag skulle aldrig göra om mitt val, för dehär, är det bästa som hänt mig! du, hela du är det bästa som hänt mig, våran kärlek är det bästa som hänt mig! finaste utav alla på denna jord är du, och det är bara du jag vill dela hela min framtid med, får jag inte det, behöver jag ingen framtid.. så e det bara! jag älskar dig, mer än ord, böcker, dikter, texter, sånger, meningar, kommer kunna beskriva! du betyder så himla mest för mig, du betyder allt! ALLT! tamefan ALLT! jag blir så himla glad varje gång jag får höra dig säga, jag älskar dig jag skulle göra ALLT för dig, jag skulle dö för dig, och låta dig leva livet för mig.! jag skulle offra allt för dig ♥

Vilken tycker ni ska bli min header?

1.


2.


-

Ingen skola idag och resten av veckan för mig, jag är typ ledig, fast bara jag i min klass osv.. Men idag har jag pluggat lite, och vart ute och fotat, nu har jag precis käkat thai mat, skuper gott! :D Imorgon åker jag och sover hos min underbara syster, och på kvällen kommer min andra syster, hel fredan ska vi umgås osv, min kusin Ronny kommer antagligen också dit, hoppas iallafall att det blir mysigt, nu ska jag ladda upp bilderna sen detta inlägget så lägger jag in det snart, haha bara så ni vet lixom!

GLÖM INTE MIN ÄLSKLING BLOGG!!
http://septemberliinnea.blogg.se/






Blev även några på mig, visar inte alla, ska ha några till header, för jag vill inte ha den ajg gjorde ;)


Bloggar snart!

HATERS MAKE ME FAMOUS .

BiTCH :D



Självförtroende?

Många tjejer och killar har 0 självförtroende, jo visst jag har inte häller det.
Hur ska man lära sig att älska sin kropp? Att älska sig själv?
Man kanske bara ska vänta på tiden? Tills man växer upp?
Men gör man verkligen det?
Någon som vet?

Saknar mamma!

Det är ett år sen jag träffade dig sist, du verkade må bättre, men det gjorde du inte, mamma du förstår inte hur mycket vi saknar dig, saknaden är så stor! Jag är ingenting utan dig mamma, du är allt jag vill ha tillbaka i mitt liv, allt hade vart så mycket lättare, du var den enda som förstod mig, du skulle kunna hjälpa mig jätte mycket nu, när allt är såhär och jag vill flytta, jag hade kunnat flytta till dig om det var så att du levde nu. Då hade jag gjort det diret, struntar i om det var i grums, hade iallafall sluppit åmål. Jag är ingenting utan dina andetag. Jag har försökt att förstå dig, men fattar inte hur du kunde lämna oss här. Om två dagar är det ett år sen du tog ditt liv, jag önskar det aldrig hade hänt, allt jag vill är att få träffa dig igen, en gång hade varit underbart, men att du skulle levt nu, det hade varit perfekt, jag saknar och älskar dig grovt mycket mamma! Jag funderar på att åka till din grav sen, och det tror jag att jag kommer göra, för jag verkligen vill det, vet att jag är livrädd när jag är där, men det vet jag innerst inne att jag inte behöver vara, mamma jag älskar dig!


Tjolahopp, ska snart dra mig till skolan.

Förbannat kallt ute är det, helt jävla knas, efter skolan följer jag med baby hem iallafall, och jag vet att min updatering suger, men jag sa aldrig att jag skulle updatera ofta, bara så ofta jag kan. Ska försöka få gjort mitt andra matte-prov idag, och få hem lite böcker, sista dagen denna veckan som jag går i skolan nu. Men vi hörs tjiing!

Godmorning sunshines!

Skolan snart då, på lunch-rasten köper jag ny läpp-piercing, så kanske läppen känns bättre, den jag fick när jag piercade mig va för kort, men det fixar vi allt idag du ;) Och i veckan ska jag nog börja töja det andra örat, är uppe i 5mm i det ena nu, men inget i det andra, så ska börja till veckan iallafall, det blir fett nice. Och åker jag till arvika på lördag så följer nog min baby med, ska bli skit kul att träffa massa saknade folk! Men jag får dra mig nu, så updaterar jag när jag är hemma sen igen, okej? :)


Skit skön helg!

Freda: säffle.
Lördag: Chilla framför film med baby!
Söndag: Film med baby, sen stan med baby och Simon.

Så kan det vara, orkar inte skriva om det är så sjukt jävla trött. Och inte ork att blogga direkt häller, men updaterar när jag har tid lust och ork iallafall puss på er babys! ;)

Såhär ser jag ut just nu.

Såhär kommer jag även se ut resten av dagen, med kläder och smink hoppas jag, vet fortfarande inte om det blir säffle, men de märks, annars kanske jag försöker få sova hos min syster så jag kan va med folk, tråkigt här ute i skogen, haha, men vi får väl se hur det blir idag lite senare, jag är iallafall klar med allt nu. Funderar sjukt mycket på att göra hiss och diss i veckan någon gång, eller kanske idag eller imorgon, men vi får se, just nu känner jag verkligen för att blogga, men det går ju upp och ner med det vissa dagar. Och jag har ångest, alla säger att eds marknaden är nästa helg, men då är den även i arvika, så vet inte vilken jag ska gå på, längesen jag träffade Sanna och Sara och alla andra i arvika, men ändå vill jag också till ed.. :(
Vad tycker ni?


Börjar igen, för massa tjatar.

Nyss käkat frukost, är helt död typ, är skit trött, men har iallafall varit duktig och tatt mina tebletter nu, fortsätter jag med dom kanske jag inte är så trött hela tiden. Käkade en macka med nutella på, för er som bryr er, och drack the eller hur man nu stavar det. Blir kanske säffle sen, med Fredrik och Alex, men får se, det vet jag senare runt tre eller något tror jag. Blev ju inte så lyckat igår när vi åkte dit haha! Har hunnit ducha och städat mitt rum idag, och ätit då. Men jag kommer inte blogga sådär jatte mycke, men ska blogga så mycket jag orkar iallafall. Nu ska jag platta håret och sminka mig iallafall! :) Och till er som tror min header är gjord i paint, det är den inte, den e gjort i photoshop, den är bara tillfällig, gjorde den på ca 15 minuter, och va inte direkt noga, men ny header kanske kommer till veckan.



Erkänn att min kopp e fett snygg ;)

början på min nya header, ska den va så eller ska jag göra mer på den tycker ni? :)
Klicka på bilden för större format



sluta blogga?

Ska man? Jag bryr mig kanppt om bloggen längre, och kommenterar inte andra bloggar eller något, ska man sluta?

Ska..

Ta blodprov nu, sen ska jag till skolan, efter skolan ska jag köpa spiral om jag hittar det, kommer att ta fem bussen hem så updaterar någon gång efter fem iallafall, men ni får hare bra, för nu måste jag dra puss!


-

Om du kände som jag, varför sårade du mig då? Jag förstår inte, all skit som jag har haft som gjort så jag inte orkade mer, men så kom du in i bilden och fick mig må bra. Gråter bara utav att tänka tillbaka på allting som vi sa, trodde alltid det skulle vara du och jag vännen, men det blev inte så, och jag klarar inte av det, detta får mig må skit dåligt. Vill inte sakna, vill inte gråta, men det är svårt, för jag älskar dig än, det tar för hårt på mig, hoppas du förstår hur mycket du verkligen betyder för mig, du vet nog vem du är bara du läser.

happy!

Äntligen fixat töj, 4mm, har jag i nu, fett snyggt, ska ha i båda, men bara fått i i ena än, håller på med den andra nu ;)


Header på g!

Håller på med ny header ;) Tror ni den blir bra eller? ;)


de såren du lämnade läker nog aldrig..



¨

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

haha

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? kenneth, carita, totte, bill och ngn gubbe.
3. Hur lång är du? 161,5
4. Vilken var den senaste filmen du såg? weong turn 3
5. Vem ringde du senast? syster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? pontus.
7. Vad är dagens planer? hmm, det märks senare.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? pappa lever bara, så dom e skilda
10. När såg du senast din mamma? lite mindre än ett år sen
11. Vilken ögonfärg har du? blågröngrå elle ngt vettefan xb
13. Har du någon gång hittat en katt?
14. Vilken är din favoritplats? finns en del.
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? inte här iallafall. :D
17. Vad skrämmer dig? finns en del folk och saker de du.
18. Vem fick dig att skratta senast? pontus
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha vad e de ?
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar men har en stationär också :)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor, jeans, strumpor, bh, linne & tröja
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4  + ett täcke under dem.
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt? yesbox
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor.
26. Är du social? oftast
27. Vilken är din favoritglass? isglasss!!!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? åka utomlans, shoppa massa (h).
29. Tycker du om kinamat? gött :D
30. Tycker du om kaffe? ne fyfan
31. Vad dricker du till frukost? olika.
32. Sover du på någon särskild sida? gör ja säkert.
33. Kan du spela poker? hahaha jovars sådär
34. Tycker du om att mysa? som fan vettuuhh
35. Är du en beroendemänniska? huh ?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? niet
37. Vill du ha barn? mjaa
38. Kan du några andra språk än svenska? ah
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja..
40. Föredrar du havet eller en pool? havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, smink, parfym, godis, dricka :)
42. Äger du dyra smycken? ah.
43. När känner du dig lycklig? när jag är med folk jag tycker om som står mig nära som jag vet jag kan lita på.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? choklad
45. Vem är den roligaste människan du känner? tobbe, robin, sofia, och pontus e nog roligast!
46. Välj ett ärr på din kropp? armen.
47. Vad har du för ringsignal? holywood whore
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? vene tror nte de
49. Flirtar du mycket? ja klart ;)
51. Kan du byta olja på bilen?
52. Har du fått fortkörningsböter? nä inte än :D
53. Vilken var den senaste bok du läste? svenskaboken i skolan kanske xb
54. Läser du dagstidningen? nä tråkigt
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
56. Dansar du i bilen? hahah sometimes
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? kommer inte ihåg.
59. När var du i kyrkan senast? bröllopet
60. Vilka personer utmanar du? dom som e efterblivna och vill ? :D

fyfan

Ligger i sängen nu, är skit trött och fryser som fan, får se hur det blir imorgon, pappa är ju på näl igen så.. Men ingen blogg ork nu pga det, hejdå vi hörs.
Annonser från BloggPartner

Girl you've got to stand up.


I skolan.

Nu sitter jag i skolan, nyss blivit klar med min budget uppsats i hemkunskapen, fett bra, hoppas iallafall på ett bra betyg, gjort så bra ifrån mig som jag kan iallfall, jag slutar om ca 40 minuter för dagen, då ska jag vänta på Jossa, Natha och Malin tror jag, sen ska vi ner till stan och röjja, haha, imorgon kommer jag kanppt updatera bara så ni vet ska va i stan med mina tjejjer hela lördan och kommer nog hem på eftermiddagen på söndan, men jag updaterar hemma sen, har inget vettigt att skriva om just nu, hejdå ;)

BILDLÖST & OINTRESSANT INLÄGG.

Tjah, jag är för trött för att blogga, men ska till skolan nu iaf, efter skolan får vi se vad det blir, men vi hörs la när jag kommer hem ;)

-

du är allt man kan önska sig alltså asfin.<3
folk får säga vad dom vill, men det är dig som jag älskar och vill ha.
skiter i vad folk säger för mig så kommer det alltid vara vi.

-

Bild i repris tror ja?


vad fan är kärlek ?
ser du något vackert i det?
finns det äkta kärlek ?
isåfall berätta för mig vart i helvete sånt finns...
(Y)

Era frågor och mina svar!

Frågorna & svaren!

1. har du vart kär? en eller flera och om du har det hur har du då kommit över en kärlek? om du skulle va i ett sånt läge då de skulle behövas..
Svar: Ja det har jag, jag har varit riktigt kär i två stycken. Det är svårt att komma över kärlek som när man älskat någon så mycket, men det jag gjort är att försöka fortsätta va vän med personerna och sen försökt göra roliga saker.

2. Kanske lite känslig fråga du behöver inte vara om du inte känner för de men hur dog din mamma ?
Svar: Hon begick självmord.

3. hej :D
Svar: va det en fråga albin? Haha tjaa?

4. gjorde din monroe piercing ont att ta? har du nån gång tagit en piercing själv? isf var?
Svar: Nej det gjorde den inte. Jag har tagit på mig sj i öronen ingen mer stans, men piercat tre personer i läppen som blev rätt bra faktiskt :)

5. Vad är din favorit: färg?
Svar: Färg beror på, kläder gillar jag olika färger, men annars rosa.

6. Favorit blogg.
Svar: Blogg? Hmm.. Kissies om man vill skratta, men gillar isabelles och conlers också, och din e fett bra!

7. Favorit låt?
Svar: Låt, oj, det är svårt finns så måmnga bra!

8. Favorit skolämne?
Svar: Måste nog säga bild där!

9. Ångrar du något något liv, i så fall vad?
Svar: Det jag ångrar mest är hur jag betett mig mot folk och alla bråk och så.

10. Vad skulle du vilja säga till alla som har gjort något som har sårat dig?
Svar: Mamma, jag förstår dig, men döden va nog inte din ända utväg. Till dom ndra som enbart försökt sabba för mig, SKAFFA ETT LIV OCH SLUTA TRO NI ÄR NÅGOT! OCH TILL EN VISS PERSON, BRÅKA INTE MED PERSONER SOM DU VET KAN FUCKA DIG TOTALT!

11. Vem är din förebild?
Svar: Mina systrar och mamma.

12. Vilka bloggar läser du?
Svar: Kissies, dessies, paows, hugos, amirs, linneas, isabelles, conlers och en del andra som jag bara klickar upp ibland :)

13. Varför är du så fantastisk, underbar, vacker, bäst? :)
Svar: Haha linnea, du snackar nog om dig själv nu ;)

14. Vem ör det dom su skriver är söt osv hela tin? och vem är pontus du ska va med?? ;) är det samma person kanske? & va heter han i andranamn? :)
Svar: Det är hemmligt det du ;) Pontus är en kompis till mig, träffa han endel som liten också. Och samma person fundera över det du ;) Pontus? Haha det vet jag inte faktiskt ;)

15. hur lång är du?
Svar: Jag är 161,5

16. vad är du mest/minst nöjd med på din kropp?
Svar: Minst nöjd med mina naglar faktiskt. Och mest nöjd är jag nog över att jag inte får finnar ofta, har kanske haft 3 stycken eller något, sen gillar jag min mage för den inte växer något ;)

17. vad avnänder du för smink?
Svar: Mascara, ögonskugga puder fondation och ibland rouge, men inte ofta. Märken är olika, beror på vad pappi och jag beställer hem :)

18. hur gammal är du?
Svar: Jag är 15 år.

19. när fyller du år?
Svar: Den 6 Juli.

20. varför började du blogga?
Svar: Jag började läsa bloggar, sen såg jag att linnea bloggade och fick för mig att börja själv :)

21. vad har du för kamera?
Svar: En canon eos 1000d

22. Har du fått en lampa i huvudet ?
Svar: Haha ja faktiskt.

23. om du vann en miljon, vad skulle du göra med alla pengarna?
Svar: Resa så mycket jag kunde och köpa massa kläder och massa saker till min kamera!

24. Hur mycket tycker du man bör läsa inför prov?
Svar: Tills man lärt sig det mesta, varierar ju från person till person

25. vad gillar du för färg?
Svar: Läs längre upp! :)

26. vad gillar du för mat?
Svar: Haha nästan ingenting faktiskt.

27. vad gillar du för djur?
Svar: Små hundar gillar jag fett mycket, och katter!

28. vilket ämne i skolan tycker du bäst om?
Svar: Bild fortfarande.

29. vilken är din favoritoutfit?
Svar Gillar mjukis fett mycke, sen leggins och jeans osv.

30. viktigast för dig kläder eller smink?
Svar: Kläder vem vill gå naken lixom ;)

31. vad tycker du om kissie, paow, dessie, hugo, amir, foki, isabelle?
Svar: Kissie, brud som verkar rätt oskäker över sig sj, men hennes blogg e underhållande! Paow, gillar hennes attidyd, samma med dessie, hugo är la som han e, amir värkar va sten cool snubbe! Foki, inte min stil, Isabelle, någon random brud som kommit högt upp i bloggvärden, men fett bra blogg.

32. vad ogillar du mest i andras personligheter?
Svar: Folk som tror dom är bättre än alla andra och mytomaner.

33. Har du haft sex och gillar du det?
Svar: Yes ;)

Chiing.

Haha skolan idag kommer suga, vi ska fan gå flera jävla mil typ?! Fyfan va tråkigt asso, men ska bli kul att äntligen få träffa Natha igen. Och efter skolan får vi se vad det blir, något måste jag väl ändå göra, vill inte bara sitta hemma och tråka sönder lixom, men det märks under dan väl ;) Nu ska jag snart dra mig mot bussen så bloggar jag lite senare när jag kommit hem eller har tillgång till dator! :)


Onödigt inlägg?

Tjaaah! Nu har jag äntligen fått in min moppe på blocket, så den kommer säljas snart hoppas man, så blire cross eller något istället, mycke bättre tycker jag ;) Imorgon får jag se vad det blir efter skolan, ska försöka hitta på någonting iallafall, får se hur det blir faktiskt! Nu dricker jag cola och nyss suttit å kollat när dom andra åt, för jag slapp för jag inte var hungrig! :) Skiit niice, men nu ska jag göra något annat har inget vettigt att skriva ju! Haha juste på min moppe sälj sak syns det inte att jag skrivit, för jag skriver inte så hahahah!


Min moppe anons!
http://www.blocket.se/alvsborg/Pgo_big_max_50cc__09_29553509.htm?ca=16&w=1

Music



Ne-Yo - One in a million

Ne-Yo - Beautiful monster

Eminem - Like toy soldiers


Eminem - Sing for the moment

Tjolahöpp

Vad gör ni nurå? Okejokej, haha så har ni inte svarat med det blir nog bra. Men jag ligger iallafall i sängen, skolan idag var sämst! Och jag har fortfarnde inte en aning om vad det blir till helgen, funderar på bio på fredag, hänga på någon? Om jag inte hittar på något annat, vill inte va i åmål lixom. Även om det är ljusen, men oj, vad kul, folk tänder ljus över hela stan, skit kul? Eller inte, folk i åmål verkar ju bli helt jävla uppspeedade pga det, det är inget strort med det? Aja skit samma, bryr mig inte om det iallafall. Ska försöka fixa litet musik inlägg eller något snart om jag orkar, är så jävla trött nu!


Omega 3 + Krill från Natusal


Time for school.

Yes it is, efter skolan får ja se vare blir, stannar nog i stan om det inte regnar, annnars stannar jag hemma, men det märks, nu ska jag nog dra snart. Ska bara fixa lite saker, så vi hörs senare, puss!
Blir bildlöst kort och tråkigt inlägg, jag vet ~

-


Du finns i mitt hjärta
Du finns i min själ
Du finns i min hjärna
Du finns i mitt huvud
Du är det enda jag vill ha baby!

Godmorgon.

Usch, ont i nacken som fan, knappt sovit inatt haft så jävla ont i magen, får se hur det går idag på skolan får la dra hem annars, är sjukt trött iallafall, men får se hur jag ska klara mig i skolan, men nu ska jag dra å borsta tänderna sen göra något annat! ;)


Min dag i bilder!

Min lilla fula mobbade idiot slöa cp sak! :)


Läskiga bilder, asso ngn idiot bor i huset tror jag! :O


Och detta finns runt om på gården!












Pierca underläppen snart!

Ska jag ha spiraler som på bild 1, eller bara i ena sidan, eller pierca som på bild 2? :)

1.



2.

Saker jag ska göra i veckan!

Min lilla älsklings diva på bild! ;)



• Försöka träna en dag.
• Gå ut med diva minst 2 ggr.
• Fixa läxorna i skolan.
• Va med sofia.
• Träffa pontus!
• Försöka få pierca mig.
• Blogga bättre.
• Fota.
• Försöka fixa det jag ska fixa på min moppe.
• Videoblogga.
• Vara med min pappa minst en timme! Haha.
• Fixa minst ett av mina problem.


3 par damstrumpor för 1 kr!

Frågestund!

Får så mycket frågor i kommentarer hela tiden, så blir frågestund, avslutas någon dag under veckan, får se när jag orkar, senast torsdag iallafall! Men kommer inte svara på allt för privata frågor, men de flesta ska jag allt svara på! ;)


Måste va stark!


Pappa ska få se vilket barn han har, jag ska börja ta tag i mina problem, och varför jag mår dåligt, men tid kommer det ta, ja det kommer det verkligen. Allting kommer ordna sig, bara jag slutar fortsätta när det blir sämre.

Och tack till Milo som fick mig förstå detta ikväll!

svar

isabella om För seg.:
hej , heter isabella o har en fråga till dej (: undrar varför du inte får några kommentarer? eftersom du säger att du har typ 300 läsare, men skulle va så glad om du svara seriöst på min fråga för du är min förebild o jag älskar dej sjukt mycket lixom så snälla, snälla, snälla svara <3<3<3


Svar: Jo det är såhär, de flesta av mina läsare är mina vänner, som inte fattar hur man kommenterar och sen är det mina släktingar, men just nu varierar mina läsare mellan 150-300 de har dom gjort den senasre tiden också, och sen så har det vart helt knas med min dator så jag råkat radera en del kommentarer istället för att publicera dom, hoppas du fick ett bra svar nu :)

För seg.

Är för seg för att blogga, får se när det kommer nästa gång

@ hemkunskap

Skriver uppsats i hemkunskap nu, sen ska vi göra varma mackor, sen slutar jag kvart över två, blir hem och chilla tungt då! Ska fortsätta med uppsattsen nu, hörs senare ! :)

Jag saknar..

Den tiden då vi alltid fanns för varandra, snackade i flera timmar varje dag, vet inte vad som hänt nu, allt har blivit helt knas, jag saknar dig! Hoppas bara du kommer tillbaka till mig snart, du va den som jag pratade när jag mådde skit, det är tack vare dig som jag klarat mig hittills, utan dig vid min sida i dom svåra stunder hade jag nog gått under, tror du vet vem du är när du läser dethär!<3


Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen i hjärtat kan ingen se.


Haha, fyfan va störd jag är.

Haha, ni tjatar ju om videoblogg, så här får ni två stycken ju ;)


Skolan nu

Ska möta upp sofia, sen drar vi till skolan, men jag bloggar mer senare idag, hare bra puss!

-

Usch, skolan imrn, dubbeltimme med no, börjar man med, först fysik, sen biologi, fyfan, vad segt! Kan inte sova, huvet gör jätte ont, bloggar lite sen ska jag försöka sova igen, i helgen blir det ingenting, ska ligga hemma och chilla istället, mår för dåligt för att ens träffa någon, och allt i skolan idag, fyfan.. Men men, vad har ni för er nurå? Eller sover alla som ska jobba eller till skolan imorgon? Kanske borde jag också försöka sova, får väl försöka det, men är inte trött, eller jo, men kan inte sova, och jag har ont i halsen och magen, men måste till skolan ändå, kanppt vart där på typ tusen dagar, tror jag vart där typ högst 5-7 dagar sen vi började, mått för dåligt för att gå dit ju, men imrn och freda kvar nurå, hoppas det går fort, och att det inte blir som idag, mådde verkligen skit efter det. Men nu ska jag försöka sova så får ni väl läsa detta när ni läser det, vet inte vilka som är vakna nu ju.
Juste, jag funderar på sidecut nu igen, skulle jag passa i det tror ni?

Vissa verkar absolut inte förstå att endel människor brukar ta åt sig av en del saker som dom säger till en.

Trött!

Usch, skolan idag va sådär, hände för mycket tråkigt, vill inte nämna i bloggen, men aja, jag ska snart ner på stan med Sofia, Jocke och Gabben, jag ska bara keka lite först, om jag orkar, mår verkligen jätte dåligt efter det i skolan, önskar bara det inte fanns, usch, hatar det verkligen! Men men, livet är inte lätt, det är ett helvete, men i skolan ska väl inte sånt som det behöva hända eller?! Aja, vi hörs senare puss!



Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så<3

1 fel val kan förstöra hela ditt liv, så tänk efter noga innan du väljer..

Jag är rädd,
rädd för att göra fel,
rädd för att göra rädd.


Usch

Inte på humör, mår skit, va i skolan idan, usch hatar det! Går fan inte att må bra när man vart där, allt blir bara sämre, orkar fan inte bry mig snart, usch hatar detta önskar bara man kunde slippa det. Och nu är jag depp och vill ha choklad men orkar inte gå ut, och det är kallt ute, men jag orkar inte skriva mer, hejdå.



Ni tror ni vet allt men ni är ju bara sjuka..
Vi lever i samma värld.
Jag lever också i denna skiten.
Jag är så jävla rädd.
Men jag måste våga.
Måste ta mig igenom detta.
Måste göra det för att ta mig igenom detta.

Baby du är kärlek!

Fyfan du är så jävla vacker, jag tror nog jag smäller av snart, när jag ser kort eller något på dig kan jag knappt sluta stirra, bby, du lyser upp min värld allting blir bättre, bara av att se eller höra ditt namn mär jag bättre!

Aja, godmorgon, nu ska jag väl packa klart de sista sakerna, sen borsta tänderna sen får man väl dra sig vidare, updaterar när jag hinner, för jag ska ju till ÄCKEL skolan idag, fan va jag hatar't usch, aja, får la se om man överlever.

Nyvaken och snygg eller vad säger ni ;)



Nu ska jag sova..

.. Och drömma om den söta lilla pojken ofc ;) Fett med söt är han iallfall, behöver inte nämna namn, då blir det bara massa skit snack igen, detta hålls hemligt ett tag till, för vet hur det blir här i lilla åmål och runt omkring här så ;) Men imrn efter skolan, ska jag följa med sofia så hon får köpt färg, sen får vi se vad det blir mer, jusst nu är allt still i huvet på mig, och imrn får bli slappdag med mjukis, för lilla Pontus kan ju inte hjälpa en ett skit med kläder!


Du är nog den sötaste jag sett baby!

Shit sötnos, du får mig rysa av att bara höra ditt namn!
Nej nu blire packa, sover hos min syster ett par dag, vet inte hur länge hon orkar med mig men det märks väl ;) Men det blir nog nice, tar med mig datan, ska försöka fixa ny header i veckan också, när jag får tid lust och ork, men skriver kanske sen ska packa!



BAM!

Där dog jag igen, hejdå.

Är förbannad!

Åååh blir så trött påt, du ljuger fan så du tror dig själv hela tiden, ''det blir bättre me tiden'' haha du tror det själv va?! Hade du gått igenom allt jag gått igenom tror jag inte du sagt det till mig, fattar fan inte vad som e felet på dig nu!



Juste jag har tagit ur piercingen i överläppen, den gjorde ont osv, ska ta i underläppen ist ;) Men ska keeka nu, hare bra alla fjöntar och fjantar!


-

Jag har aldrig kännt såhär förut, aldrig vart såhär kär, aldrig älskat någon såhär mycket, önskar bara det kunde vart lättare för oss, utan alla hot och all skitsnack som är runt omkring, du är verkligen den rätta för mig, det har jag märkt, du är allt för mig, du är som luften jag andas, kan inte leva utan dig!


Om någon ändå förstått mig..

Hur jävla skit allt i åmål är, jag vill bara bort från det, speciellt skolan, jag vill bara flytta inget annat, jag klarar inte av att bo kvar här, det bara går inte jag vill flytta bort, skulle vart sjukt skönt att komma iväg från åmål!



jag kan visa mig glad
jag kan stråla som ett blad
visa ett stort skratt
kanske göra ett litet spratt
men innanför finns det ett brustet hjärta
tyvärr en riktig smärta
mest av allt vill man att ingen ska se,
för ingen förstår ändå.

@ stor syrran

Sitter hos linda nu, hon plattar håret, blir snart att feta sig med pizza ;) Sen ska jag hem och duscha sen ut tror jag nog, får se hur det blir, känner mig lite smått sjuk nu igen, och sen ska jag prata med pappa om hur jag ska göra med skolan osv.. Mår så sjukt dåligt så jag orkar fan inte gå dit, känns som om alla hatar mig och vill bli av med mig, jag vill flytta! Men nu ska jag dra hare gött! ;)


Ed today.

Ska till ed idag till linda, får se vad vi hittar på men det blir nice, alltid kul med syrran ;) Men ska åka till bussen snart, hejrå!

Haha saknar detta! Sanna och jag ällskar kameler och turkar!

Kusten foto's

Man har ju såå kul här! ;)









Känslor..

Förut när jag satt på ett berg skrev jag lite..

Sitter här på berget och tänker på allt som jag gjort som sårat folk, jag vill säga förlåt och vad det beror på, men vågar inte, ag hatar att prata därför skriver jag detta.. Jag har aldrig kännt mig så världelös som nu när jag tänkt igenom allt. Det började på skolan i jössefors hatade det verkligen, massa bråk och allt hela tiden, läraren va helt fucked kalla alla sina elever för olika kränkade ord, utom hennes ''favorit'' elever,  jag mådde verkligen skit där, sen i femman flyttade jag till tösse och mådde hyfsat bra där iallafall, bara att jag bråkade med mamma hela tiden och att pappa inte bodde med oss. Sen flyttade vi tillbaka efter ca ett år, började på krb, va med två personer jag verkligen inte ville va med, så började va med sanna, blev massa bråk pga det. Pallade inte mer så flyttade till åmål efter ca halva sjuan, grät som fan när jag lämnade sanna. Vi började bråka pga att hon va med dom vi bråkade med i sexan, men blev vänner rätt fort ändå som tur va. Sen började jag bråka med sofia pga att jag vet inte helt seriöst. Sen i slutet av sjuan blev vi bättre vänner. Mamma och pappa skillde sig igen. Och sen den sommaren försökte mamma ta sitt liv flera ggr, det va så jävla värdelös sommar så det är inte sant. Sen efter ett tag så flyttade hon till grums, ronny gjorde allt för henne. Jag ulle pappa och julia va hos henne två dagar innan hon tog sitt liv, hon verkade må bättre, men kunde aldrig fatta varför, men det gjorde mig glad för stunden, vi fick med bullar hem allihopa, men jag har inte rört mina, jag klarar det inte. Sen när hon tog sitt liv den 1 oktober 2009, när jag fick veta det, låste in mig och grina och slog och fatta inte vad som hade hänt. Sen runt 10 på kvällen så kom alla till ulle, alla mina syskon i varberg och ronny. Ingen fattade nog vad som hade hänt att det var sant, alla barnbarn till mamma och jag fick brev av henne, men vet bara att jag och julia har våra. Dagen efter åkte jag, robban, helene, ulle och pappa till karlstad och fick se mamma, detta gjorde mig verkligen deppig. Pga det som hände började jag skära mig och sen började jag röka massa kanske typ 2-3 paket per dag för folk sa att det skulle hjälpa, men det gjorde det verkligen inte! Sen efter ett tag efter begravning, och jul osv fick pappa ny tjej, jag kunde inte acceptera det överhuvudtaget, sen slutade dom träffas när jag var med, sen började dom igen när jag sa att det va okej. Sen började massa skit snack o skit, det håller på fortfarade, det finns två saker jag vill göra för att få detta gå bättre antingen flytta eller hoppa av skolan. Allt som hänt i mitt liv är anledningen till varför jag är så elak, och gör som jag gör.

Pappa - Jag ska alltid stå vid din sida, och förlåt för allt jag gjort som sårat dig.
Ulle - Vill verkligen att du ska förlåta mig för allt dumt jag gjort mot dig, och att du ska förstå mig.
Helene - Det är svårt att visa kärlek till någon som bor så långt bort, förlåt allt jag gjort/ sagt till dina barn.
Daniel - Vet att vi inte snackar så mycket, men du ska veta att jag älskar dig.
Robban - Jag har älskat dig sjukt ända sen jag va liten, tack för allt du hjälpt mig med!
Julia - Förlåt för att jag skar mig, men du ska veta att jag aldrig sviker dig och att jag alltid finns här!
Sofia - Jag fattar inte hur du står ut med mig efter allt jag gjort.
Sanna - Tack för allt stöd, du är bäst gumman!
Sara - Bästavänner i 10 år, jag älskar dig enormt!
Marre - Förlåt för allt men jag älskar dig syster!
Jossa, Natha, Jossa, Malin, Manda - Jag älskar er, manda även dig, fast vi bråkar nu.
Linnea - Dig har jag inte träffat än, men dig älskar jag sjukt, dig vågar jag säga allt till gumman!
Linda - Tack för allt syster!
Robin.L - Du har fått mig orka leva vidare, att vilja, men även tvärt om pga elin, men du ska veta att jag älskar dig!
Tobbe - Dig älskar jag enormt mycket, tack för allt du hjälpt mig med, du är underbar!
Liam - Tack för allt stöd när jag behövt det.
Robin.B - Du är bäst bror, tack för all stöd!
Basse - Tack för allt du gjort till mig, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!
Albin - Tack för allt du hjälpt mig med nu under sommaren och nu också!
Fredrik - Tack för att du visat mig vad äkta kärlek är. Innan var jag player visste inte vad kärlek var, men du visade mig det.
Kim - Dig har jag kännt i 15 år nu, tack för all hjälp!
Benjamin - Tack för allt du hjälpt mig med när jag vart nere.
Erica - Tack för allt den senaste tiden, och förlåt för allt elakt jag sagt till dig!
Carita - Jag vill även tacka dig för all stöd till mig och pappa.
Ronny - Tack för allt du gjorde för mamma, så hon orkade leva ett tag till.
Tom andre, Kenneth, Ole - Tack för att ni vart vid min sida i mitt liv.
Och till er andra som inte står med, ni vet nog vilka ni är, tack för allt stöd, ni betyder sjukt mycke!

Förlåt för allt, hoppas nu förstår, även efter alla lögner och svek.

Morniing

Tjoo, godmorgon, tjolahopp, hej, tjaah, shuuze, hejsan, eller vad man nu ska skriva! :) Ingen skola för mig idag mår för dåligt, snackat med pappa så åker bort över helgen, ska bli skönt på ett sätt, med en lugn helg utan massa skit snack från folk som inte har något liv! :) Får la se allt som händer där osv, hoppas man får det skönt iallafall, än såläge har vi inga planer är rätt gött, men igår ändrades det lite för mycket, men sånt får man stå ut med, även om man mår dåligt tycker jag :)



Jag älskar dig pappa!

Du är bäst! Och tack för att du finns de få stunder jag pratar om vad som får mig må dåligt, de är till stor hjälp måste jag få säga faktiskt! Om något går åt helvete finns du där, men ändå snackar jag inte med dig, du vet att jag hatar att snacka med folk om hur jag mår, men ah, ibland pratar jag iallafall med dig! Pappa, jag vill verkligen att du ska veta jag kommer aldrig sluta älska dig. Jag kommer alltid stå vid din sida, förlåt för allt jag sagt menar inget illa, hoppas verkligen att du fattar det, har vart elak mot dig och sabbar massa, men allt är helt knas, jag är inte van vid detta, kommer ta ett tag innan jag vänjer mig, allt jag ber om är att du ska förstå mig.


hejhå

jag vill flytta långt ifrån åmål, går inte att lita på en enda jävel typ vafan?! sluta med erat skitsnack vafan?! ni vet fan hur dåligt jag mår ändå fortsätter ni, orkar fan inte detta, drar från stan snart!

HAT!

HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT! HAT!HAT! HAT! HAT!

åååh orkar fan inte med all skit snack som kommer ifrån dig, trodde du va min bästa vän, men sviker mig ändå!

Godmorgon

Jag mår skit dåligt, och måste till skolan, vill bara skrika ut, sitter och håller tårarna inne, tack o hej.
(Blir bildlöst inlägg, går inte med bilder, blogg.se e konstigt igen!)

Fyfan..

Mår skit dåligt, går och lägger mig nu fan..


-

Färgningen gick väl sådär, ska färga imorgon igen, fick inte bort allt det röda, men det syns knappt, men annars är jag väl rätt nöjd, bara att luggen blev lite konstig måste jag ju säga, haha ;) Imorgon blir det antagligen att stanna i stan efter skolan, men får se hur mycke jag orkar, mår inte så himla bra, jävla ångest eller någonting, har en klump i magen, som inte går bort, tyngd på hjärtat, vill bara skrika ibland, men aja, hoppas allt löser sig snart iallafall :)







11 månader sen du lämnade oss nu mamma..
Julia skrev denna texten, och la ut den på det datum det är 1 år sen, jag gråter seriöst, du förstår nog inte hur mycket du betydde för alla, jag vet att du var sjuk, men tänkte du inte hur vi skulle må?

1 år. ett jävla år! fyfan va ja skanar dig min älskade mormor, ja kommer aldrig glömma dig min skatt. förut va jag din skatt sa du men du är de du som är min! ja fattar nte hur du kunde lämna denna jord, du fattar nte hur dåligt vi mår efter detta.., jag gråter varje kväll och kollar alltid på mitt brev du skrev till mig. asså alla minnen med dig, jag saknar dom som fan. här skulle jag kunna sitta och skriva om dig i ända till vi ses igen. om jag hade en önskning, så skulle de va att du levde igen! och jag vet att jag aldrig sa de du ville att jag skulle säga, men mormor du vet att JAG ÄLSKAR DIG. (L) men du jag kommer sen till dig. då ska du veta att jag kommer aldrig släppa taget, jag skulle aldrig låtit dig flytta ifrån mig. jah visste hela tiden att de va ngt som skulle hända ngt som stod mig nära, och de hände just dig hur fan kunde de bli såhär?!. mormor, jag orkar nte detta mera, kom tillbaka!!! - jag är så rädd. MORMOR, JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA! OCH DE ÄR DIG ALLT DETTA HANDLAR OM, BARA OM DIG . du fattar ju nte hur mke jag saknar dig! jag saknar dig så mke att jag skulle kanna sitta på tågrälsen nu! men jag är så rädd. men jag kmr alltid att älska dig. och snälla du, du kan väl ge mig ett täcken, så jag vet att du finns ngn stanns iaf! TILL MIN ÄLSKADE MORMOR FRÅN HENNES BARNBARN. (L)

Haha kan inte sluta skratta åt dig.

Nope ska snart in till stan å klippa mig när man kommer hem blire färgning av hår :D Sen ska man väl chilla, ska nog träffa mina små vänner här ute i ödemarken sen också hoppas man på :) Och jag saknar min syster fett mke ok typ?!



No school

Ingen skola idag igen, har ont i magen som fan vet inte vad det kan bero på, ångest kanske? Det märks väl efter tiden, men glöm någon psykolog, jag hatar det! Ska iallafall klippa mig och färga håret idag, ny färg igen ;) Haha, denna färgen har jag aldrig haft iallafall! Inte röd, inte blond inte ljusbrunt inte svartbrunt, utan nu ska det bli svart! Ska vi se om man passar i det då ;) Hoppas det iallafall, juste min satio mobil har blitt cp, ska kolla om den fungerar senare annars blir det lagning till skiten! Och pappas kompis kommer hit idag, kommer ju bli as kul, haha man kan fan inte ha tråkigt när han är här, tjatar 24/7, och kommer med idiotiska meninar hela tiden, är alla norrbaggar så?! Pappa e inte sån, men han e ju halv, å inte jag häller men jag e ju kvarting, hmm.. detta blir lite konstigt, haha, eller så är det bara han som är så kul, haha! Och jag har en låtsas kompis som heter Rutger, för albin har en som heter Rudolf, helt knas asso. Och jag har go lust att dra till varberg snart, saknar mina syskon och deras familjer sjukt nu asso! Ska försöka updatera med lite chill musik idag men får se hur det blir med det :) Nu har jag inte mer att skriva, men ni får hare gött! Puss!


RSS 2.0