Känner mig för nere

Mår skit dåligt, är förskyld och mår dåligt inombords som fan, får se om jag orkar skolan imorgon mår så jävla dåligt nu :( Önskar bara allt slutar snart, vågar inte lite på folk längre, vågar inte tro på ordet vänskap efter allt du gjort mot mig, jag gråter mig själv till söms, jag saknar dig för jävla mycket, det har gått flera veckor nu. Vi var som systrar med nu är vi ingenting längre, saknar dig sjukt mycket gumman, du vet nog vem du är..<3



Skriver en text så kanske du fattar vad jag känner..

Jag tänker på dig.
Folk skriker runt omkring mig, men jag hör inget.
Jag tänker på ditt ansikte, ditt skratt och din röst,
och jag kan inte förstå att du har lämnat mig.
Det spelar ingen roll att det inte var ditt fel,
att det inte var meningen, det gör ont ändå.
Du har gjort mig trasig,
du och alla andra som har lämnat mig, men mest du.
Ni har lämnat mig gång på gång.
Ni har gjort mig trasig,
och jag vet inte om den skadan går att reparera igen.
Jag vet att det inte är ditt fel,
och att du inte ville att detta skulle hända,
men jag behöver dig och det vet du.
Varje dag så känner jag hålet som värker i mitt hjärta,
hålet efter den del av hjärtat som tillhörde dig,
den del som du tog med dig när du lämnade mig.
Jag vet att du inte kan komma tillbaka,
men jag saknar dig,
och jag orkar snart inte längre...


Tjoolahopp

Nej jag mår inte bra alls, därför jag knappt bloggar, orkar inte, och måste nog lägga ner bloggen snart, allt går åt helvete med den, hur kul kan det vara att läsa en blogg som är så sämst? Jag skriver aldrig något kul eller så, varför då ha kvar den lixom? Ingen idé finns ingen som läser den eller något, bara kollar bilder eller någonting säker, haha, bättre med fb och bdb istället då, haha. Aja, blir klippning och sätta i löshåret imorgon, är inte överdrivet långt iallafall, så oroa er inte, ska inte ha fjortis långt hår haha, nej nu ska vi inte va sån, men vill inte ha så långt hår skulle inte passa i det tror jag :)


Jag pissar snett på våra stunder som var kärleksfulla

Nej, jag skiter i Fredrik nu, så jävla otrevlig han har blitt nu, vafan har hänt med dig?! Ska man behöva bakna rätt skallen på dig?! Du har skapat massa problem för dig själv den senaste tiden, du får väl skylla dig själv när du gör som du gör?! Just nu kan jag inte annat än hata att jag älskade dig. Du blev bara mer och mer konstig under tiden som vi var tillsammans. Du äger inte mig, och har inte gjort det så du har inte kunnat bestämma över mig, och verkligen inte nu! Haha blir sur för jag och tobbe skojar om att vi är gifta så jävla fail vet du, nej jag orkar inte skriva mer, kommer bli för grova rader då, finns så jävla mycket jag vill få ut mig, men vad händer då?! Du ska väl sprida rykten?! Vill bara få dig att fatta att du borde bli dig själv, jag är inte den första som sagt det nu. Du är egentligen en skit snäll pojk, men inte nu du har blitt helkonstig den senaste tiden.

Godmorgon!

Hinner inte blogga nu, försovit mig, men vi hörs sen puss!
Efter skolan tror jag det blir!


haha bilden e drogad.

Klipper mig på onsdag klockan fyra, och sen ska jag nog färga mitt hår svart också, sanna skickar hårförlägningen idag så hinner nog få den redan imorgon hoppas jag iallafall skulle vart skönt att få den redan då iallafall :) Idag ska jag nog inte göra så mycket, måste fixa min matte läxa annars kommer jag typ bli dödad :O Haha nej, men måste nog det tror jag :O Och i hälgen vet jag inte vad det blir, antagligen ska jag försöka få sova hos någon, för pappa och dom åker bort, och vill inte va själv hemma i hälgen lixom, men det märks väl vad som händer, det tar vi inte redan nu, är ju 4 dagar kvar lixom :O Men nu ska jag nog gå ut och ta lite luft tror jag :)


Det är det bästa för oss båda två.

Vi bråkar för mycket, är aldrig sams eller någonting. Så det är slut nu. Och kommer inte bli vi igen, det funkar inte mella oss, vi är för lika i humöret också, ingen av oss klarar av detta så det är slut nu. Aja, ni får la göra som ni vill nu, vet att typ idioterna som sprider rykten kommer komma och förstöra vår vänskap nu.


Godmorgon!

Godmorgon, jag har vart vaken sen sex suttit lite på fb en stund, va klar vid tjugo över sex gjorde allt snabbt idag orkar inte bry mig så mycke idag, är för trött, får se hur det blir idag efter skolan oså, och mitt löshår skickas idag, så till veckan efter jag klippt mig färgas det och mitt hår så det blir sabba färg :)Nu ska jag gå och försöka äta någonting, puss!



Robin Berggren!


Jag älskar dig sjukt mycket bror, om folk bara visste hur mycket du betyder för mig, jag har så jävla många fina och underbara minnen ifrån dig. Jag vet att jag inte är perfekt eller den bästa människan här. Men jag vill att du ska veta att du betyder väldigt mycket. Jag må vara liten och iretterande men du står ändå kvar. Haha jag kan inte sluta skratta när vi försöker komma på hur vi träffades första gången. Jag kan aldrig sluta skratta när jag är med dig. Och jag hoppas du har det detsamma när du är med mig. För du är en helt jävla underbar och go människa. Du måste förstå Robin. Att jag alltid kommer att finnas här och jag vill aldrig förlora dig någonsin. Jag vill ha ännu mera underbara stunder och dagar med dig. Jag skulle göra vad som helst för att du ska må ännu bättre än vad du gör. Att du ska skratta och le ännu mera och känna lycka varje sekund jag inte är med dig. Och jag vet att det blir mycket text. Och det spelar ingen roll hur mycket jag kommer skriva här. Du kommer aldrig förstå min kärlek till dig. Du är den bästa killkompisen jag har!

Förlåt!

Att min updatering suger, men va ute på stan igår till typ tolv, sen så när jag kom hem så sov jag inte ens hemma, så det är anledningen till updateringen igår, försökte skriva ett inlägg på mobilen men då dog mobilen så blev bara sur. Men updaterar snart puss!

Morgonblogg.

Är lite irriterad på att man ska behöva gå upp extra tidigt pga att någon ska in till stan och spela på micro! Hinner ju fan knappt blogga, har fixat håret snabbt som fan så det ser väl bara äckligt ut, och sminka mig kommer jag ju aldrig att hinna innan vi måste åka, ååh är sur på detta nu! Ont i magen har jag också för jag är stressad som fan! Vet inte när jag kommer hinna updatera för kommer inte kunna blogga från min dator iallafall, och mobilblogg har jag inte skaffat än, men ska försöka med det någon gång längre fram, men ni får ha det så bra!

Gud va söt man är osminkad och i morgonrock :)

skriver av mig

Seriöst du måste må dåligt, eller.. kanske inte ''seriöst'' utan.. du gör det faktiskt. Faktiskt inte undra på att alla struntar i dig för du är som du är = PATETISK!

fast i försig, jag har ju hört vad du sagt om mig med, så tycker inte det minsta lilla synd om dig faktiskt, snarare är du rätt patetisk och omogen. ( jag e också rätt omogen men vad gör det ;) )

och sen för det andra kan du ju sluta gå runt och sprida falska rykten hela dagarna? För det verkar ju vara det enda du kan.. och tror du ens allvarligt talat någon skulle vilja röra dig eller?

och sen allt du säger om alla och sen skyller ifrån dig, du kommer bara få mer och mer ovänner ju mer du håller på!

du har fått mig må dåligt och inte orkat med att leva, äta, gå till skolan, gå upp på morgonen, men det är väl vad du vill få ut av detta du gjort.

nu fick jag iallafall skriva ut det jag bärt inom mig i månader och dar.
TACK OCH HEJ!


ååh fyfan va omoget?



1. tuggar knark? okej, då vet jag.
2. mer uppmärksam het, haha okej då vet jag, vill bah ha mer läsare ;)
3. är jag fet haha okej ;)
4. nemen gud är jagf med i aftonbladet betyder det att jag e kändis? :D
5. ska jag gå och dö? vill ingen ha mig i livet, kul att folk sagt det osv då?
6. hahahahahaha e min pappa porr  :D
7. nej men snälla det blir så mycke blod.

men bra att du vågar visa vem due, men jag kan ju alltid spåra ip-adressen om jag får lust, har en del folk som gärna hjälper mig med det du ;)
men snälla, sluta va så fega hela tiden om ni ska skriva hat kommentarer eller så, ring smsa, eller skriv in eran e-post lite mer moget !

Shululu!

Känns ju sådär jätte kul att man knappt kan resa sig utan att bli yr och nästan svimma! Men ska försöka ta mig in till stan en lite stund imorgon, känns jätte tråkigt att ligga hemma i flera dagar ju, detta suger verkligen, legat framför MTV hela tiden, jätte kul, eller inte, sett allt flera gånger om igen! Och jag mår så äckligt dåligt att jag inte orkar blogga, idag har vi letat utlandsresor iallafall, funderar på Thailand över jul elle vad det va, eller Maroco minns inte när eller Indien, har någon varit i Maroco, finns det billiga kläder där? Bra tatuerare i Indien eller Maroco, i Thailand vet jag att det finns vissa bra, men vet inte ett dugg om Maroco och Indien, och stavfel skiter jag i nu, för jag e sjuk och orkar knappt läsa igenom det jag skriver, så ni får nöja er med detta inlägget tills jag orkar igen!

Gästblogga någon?


Linneas blögg!

En blogg jag verkligen älskar att läsa är linneas, den e verkligen jättebra, hon skriver sånt hon vill, hur hon mår, känner osv, man kan läsa om allt i hennes blogg typ! Så jag tipsar er att chekka den!!
http://septemberliinnea.blogg.se/
http://septemberliinnea.blogg.se/

Saker jag vill..

• Fixa mitt liv.
• Pierca underläppen.
• Tatuera mig.
• Bli rik.
• Flytta långt ifrån åmål.
• Få min blogg bättre med fler läsare osv.
• Sluta va så jävla feg och börja våga göra sånt jag vill.
• Köpa dom skorna jag såg i strömstad.
• Fixa lägenhet till varberg.
• Känna mig trygg vart jag än är.
• Bli självsäker.
• Träffa massor med folk!
• Köpa hårförlägning.
• Färga håret svart.
• Byta skola.
• Börja träna.
• Våga prata med folk i min närhet om hur jag mår.



Surar!

Blabla orkar inte med tjat nu när jag ser på tv, folk tjatar ju mer nu än när man inte kolla, försöker svara så fort jag kan sluta vibba msn och skit! Blir ju irriterad!



Fångarna på fortet

Sitter och kollar fångarna på fortet, någon som vet vilken dag bloggarna ska va med? Väntar ju på det! Ingen kan väl missa att detta börjat igen eller? :o Får lust att åka till boda borg när jag kollar på det, haha så jävla kul det va där i sexan så måste få åka dit snart igen ;)


Paramore - I caught myself

Så jävla bra , ursäkta språket men den e verkligen jättebra!

Down to you
You're pushing and pulling me down to you
But I dont know what I
Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should have never thought
Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should have never thought of you, of you

You're pushing and pulling me down to you
But I don't know what I want
No I don't know what I want

You got it, you got it
Some kind of magic
Hypnotic, hypnotic
You're leaving me breathless
I hate this, I hate this
You're not the one I believe in
With God as my witness

(Oo,Hoo)

Now when I caught myself, I had to stop myself
From Saying something that I should have never thought
Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should have never thought of you, of you

You're pushing and pulling me down to you
But I don't know what I want
No I don't know what I want

Don't know what I want
But I know it's not you
Keep pushing and pulling me down
But I know in my heart it's not you

(ooh,Hooo)

Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should have never thought
Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should have never thought
I knew, I know in my heart it's not you
I knew, But now I know what I want, I want, I want
Oh no, I should have never thought

Då får ni väl se nu då ?

Nej, jag tog inte bort det röda och svarta, skulle blivit rött, men det blev svart, som typ skimmrar rött, men det är väl nice iallafall ;) Va på skolan typ en timme idag, va med på skolkortet som jag hade glömt va idag, aja skit samma :) Fått med mig massor med böcker hem som jag ska ha de dagar jag ska va hemma nu, får väl se hur mycket jag hinner med, så mycke va det ändå inte, matte svenska och engelska, rätt lätt va nästan klar med det i svenskan, engelskan har jag ju inte gjort något på, men matten hade jag gjort lite i skolan också förra veckan oså :) Ska försöka städa mitt sminkbord sen och lite i rummet också, känner att jag behöver göra det, inte direkt så städat nu, eftersom jag mått så dåligt har jag inte orkat med det, men nu ska jag göra annat, hörs sen puss på er ;)




I hate!

Jag hatar verkligen copy cats, finns en här i åmål som kopierar en del, meningar, texter osv, som jag skrev för ett tag sen och tror jag glömt dem, men nej lilla gumman, du skämmer bara ut dig, så mycke du kopierat nu från mig ett tag. Snälla, det e personligt, mina tankar och åsikter, tror inte du tänker och så exakt som jag gör? Och det roligaste är att du sagt att du hatar mig och aldrig i hela ditt liv skulle kunna tänka dig bli som mig! ;)

Färgat håret idag, men vilken färg? :o
Den som gissar rätt får länkning
;)

 





gästbloggaren Lina is here ;d

Hej alla Bellas läsare ;)
ehm , vet inte riktigt vad jag ska skriva men skriver väll nått ;d
jaja. heter Lina som ni märker ;d , bor i arvika :D
mja. idag så börja jag mitt första skoldag efter sommarlovet. kul att träffa alla men inte va i skolan nej :d
vi gjorde inte mkt , typ bara gick igenom alla papper och sånt ;)
imörrn börjar lektionerna , så det kommer bli en jobbig skit.
men jag dör nog inte xD
längtar till helgen redan , ska va med folk och sånt , så det blir kul.
kommer gästblogga i Bellas blogg då och då.
och när jag har tid ;p
hahahhaha , skrev bara nått för liksom det är första gången jag gästbloggar hos nån :D
så kommer bli bättre tror ja ^:d
men nu ska jag dra , ha't så bra
/ piece and love , lina♥

Tjolahopp snopp

Hej jag e typ äckligt konstigt hyper idag som ni kanske märkte redan på rubriken, jag vill bara käka godis nu och feta mig ännumera är ju ett chips nylle enligt ngt på facebook, så får la feta mig, men inte med chiips ;) Mohahah jag har såå kul tjarååh alla bloggläsare ;)

LÄÄÄÄS

|
|
v


DEN SOM LÄSER DETTA ÄR EN TÖNT! :D


GÄSTBLOGGA?!

Folk som vill, kommenterar, ''jag vill gästblogga'', sen addar ni även min msn, [email protected], så pratar vi mer där :)

HAHA

Blogga suger nu, igår va jag i strömstad, grebbestad och massa och köpte lite kläder, orkar inte blogga nu, hejdå!


Älskar dig din tönt <3

Du är bäst älskling, tack för att du finns när jag behöver dig <3


känner att..

.. min updatering suger, kommer va så ett tag frammåt, mår för dåligt för att blogga, kommer komma inlägg från mig någon gång ibland, undrar om det finns någon/några som skulle vilja gärstblogga ett tag? :)

Gästblogga?

Blää

Ännu en skit tråkig dag i helvetet, kommer va helt död sen, ska stanna i stan efter skolan iallafall, ska bli as gött, får se vad som händer, när jag kommer hem ska jag iallafall packa lite, ska ju till kusten i hälgen, ska bli inköp av massa mjukisbyxor, linnen och tröjor tror jag, men nu ska jag borsta tänderna sen får jag väl göra ngt annat ;)


Jag överlevde..

.. Nästan iallfall, är helt konstig, vet knappt vad jag gör, har tråkigt, mår inge bra alls, vill göra någonting men vet inte vad :O Ska iallafalll köpa glass sen :D Men nu hinner jag inte blogga måste göra någonting innan jag spyr har haft skit tråkigt i skolan!

Jag har ju såå kul!



Skola idag

Haha inte speciellt kul, men får se om man får tillbaka sin tröja av den äckliga lilla ungen :) Kommer med dumma bortförklarningar så det inte är sant, fyfan vad patetiskt asso ;) Men efter skolan bjussar pappa på pizza så det blir nice iallfall ;) Men nu ska jag gå och försöka käka frulle, ni får ha't bra idag ;)





Shit asso!!

Blir så trött på en viss person, som nt kan lämna tillbaka saker! Aja skit i henne, hon kmr ångra allt hon gjort jag lovar, e fett lack på henne efter allt hon gjort mig nu. Aja imrn börjar skolan, sugit värre, men aja, man får väl försöka klara sig en hel dag på kryckor utan att slå till idioten :) Så kan det va.



Önskar bara folk kunde fatta för en gångs skull, att jag inte orkar med massa svek hela tiden, folk som säger att dom älskar mig, sen säger/skriver dom exakt samma saker till flera andra, folk som säger jag är speciell medans dom menar jag och flera tusen andra jag känner, kan ni inte bara lära er att tala sanning, jag tål inte så jävla mycket, och dom närmaste vet varför, jag är trött på allt detta jag får gå igenom, pågrund av er, det är faktiskt sjukt svårt för mig, jag kan inte ens kontrollera mig själv längre, jag bråkar med allt och alla utan anledning, utan att jag vill, jag kan inte hjälpa att jag är sjuk. Om detta som håller på nu fortsätter, kommer jag helt seriöst lägga ner, bdb, msn, fb, bloggen, kasta mobilen, allt för att ni inte ska få tag på mig. Om inte ni slutar snart!
Va tvungen att skriva av mig.


Dagens låt ~

yeeah

Min blogg suger och jag känner knappt för att blogga. Det suger att ha ont i ryggen, updateringar på bloggen kommer suga nu ett tag, för jag har ingen ork att blogga och knappt någon tid.



Tjooo

Imorgon blir det vårdcentralem med ryggen, hoppar runt på kryckor och massa nu, sjukt jobbigt ju :O Men nu ska jag dra och göra någonting, puss! :)

Snygg t-shirt ;)

Svar

Får svara på ebbas kommentar här för hon har lösen så kmr nte in på den.



Sv: Tack ebba, shystt att du försvarar mig faktiskt ;) Men dom som kommenterar har ju fel i hjärnan, eller skrev jag dom mena den eftersom den senaste tiden har det vart samma ip-nummer ;)

AAAAJJ!!

Min rygg gör ont, ok typ?! Haft ont sen jag va på liseberg, och det blir inte bättre, blir nog vårdcentralen imrn eller ngt :(

herregud.



1. Man kan inte vara älskad av alla, och jag skiter fullständigt i dina åsikter om mig eller, moget att inte visa vem du är förresten, och det finns ip-adress och du e fan samma person som kommenterar hela tiden.

2. Okej, då vet jag men finns fler än jag som gillart idiot, kul om vi träffas irl, snälla kom fram och säg allt du skriver irl, ge mig ditt nummer, msn och adress ska komma :)

3. Är du typ lärare eller, jag skiter fortfarande oojknds oj fölåt at jga svtavar fell!

4. Haha är inte direkt utväcklingstörd, och om du nu hatar mig så mke varför då läsa min blogg idiot? ;)

5. Svarar väl nu eller? ;)

5. Nemen gud va kul att höra :D

Du typ hatar att du älskar mig va? ;)

-



Sv: Tack, kollat på pokemon när jag va liten faktiskt med mina bröder ;)

Jadu, det va tråkigt att höra, jag kan inte glömma henne, jag tänker på henne hela tiden, ser henne vart jag än går, jag bara försöker leva med sorgen, tiden läker inga sår som man säger, man lär sig bara leva med sorgen!

Puss, hoppas du klarar dig igenom detta, det är svårt att förlora någon nära <3

Svar!

Till någon som skrev typ värsta kommentaren om mig?
Haha det där om att min blogg är så dålig och ingen vill läsa den, kul att jag har runt 300 läsare då ;)
svarar mer sen ;)

Städar/Fixar

Usch städar och fixar rummet nu, ska möbleras om och inköp av nya saker kommer i veckan eller något tror jag ;)


-


Bryr ni er inte
läs inte och skriv inte en idiotisk kommentar.


Fin Smal Smart Duktig Pålitlig
Jag försöker verkligen med allt det för att slipa det onda.
Men ja även fast jag ler så äre inte så jävla lätt och vara glad.
Jag försöker göra det ni ber mig om men kan inte alltid göra det bra.
Jag är inte den flickan ni vill jag ska vara.
Men jag gör inte sånt som ni heller inte vill att jag ska göra.
Men nu klarar jag inte ens själv dra mig upp ur skiten.
Det ända jag ska försöka fixa nu är näringsbristen som tar all energi ur mig.
Jag försöker inte vara den ni vill jag ska vara, fatta det och sluta snacka skit.


Sviken.

Trodde du skulle hålla allt vi pratat om, men nej, du sviker mig och ska säga allt jag sagt till dig för vi bråkar, är sjukt trött på detta, du vet hur dåligt jag mår, men ändå hugger du mig i ryggen. Du fattar inte va mycket det tar på mig, jag litade fan på dig, men du går och blir en annan person och sviker mig. Jag trodde på dig, men nu fattar jag att det inte går. Du fattar nog inte hur dåligt jag mår nu pågrund utav dig.



Trött

Som fan nu, ska nog lägga mig och sova eller ngt, updaterar imorgon någon gång! ;)

Bild på mig och syrrans hund sigge!


Words




Jag vet att jag va överdrivet fjortis för ett år sen, men nu har jag faktiskt vuxit upp och blivit mer mognare, slutat med att gå runt med fondation på läpparna för att dom ska bli jätte ljusa, slutat med att sminka mig överdrivet mycket med fondation puder osv, jag gillar faktiskt mitt nya jag mer, nu kan jag iallafall vara mig själv, och nu skiter jag i vad andra säger vilket jag inte gjorde för ett år sen, men jag mådde så jävla kasst vågade inte sticka ut från mängden vågade inte vara mig själv, men jag mår inte bättre nu, nej jag mår lika dåligt nu som då, men nu vågar jag iallafall vara mig själv. Och det är jag jävligt glad för iallafall!

SÅ ÄR DET!

Hoppas på tatuering snart, jag ska jag ska jag ska, hur mycket jag nu tjatar och får lida för det, jag ska ha en!
En med döskallar och roser eller ngt liknande någon som vill skissa åt mig?

AWE - and wait for it.. - SOME



Min redigering på bilder?


Det enda jag gör är typ att förstärka färgerna, för annars blir dom ju inte så himla bra, vissa gör jag det på och vissa inte. Sluta säg att jag överdriver, jag kommer inte sluta. Att kunna redigera en bild BRA är en kunskap, vissa gör det dåligt vissa bättre, jag säger verkligen inte att jag är expert, men jag är inte direkt sämst heller, sånna som gör i picnik är sämre, det programmet är ju bara en billig internet sida vafan. Själv använder jag photoshop eller photoscape, dom sidorna rekomenderar jag verkligen! Jag gör det för det är roligt, jag gillar att sitta och ändra ljus och sånt, gör inte direkt som Kissie och gör mig smalare och så ;)

Men redigering!

Utan!

Håll bara käften istället?

Patetiska fjortisar som kommer på massa skit för att förstöra för varandra, så jävla skrattretande är ni, omogna som fan också, ni säger att ni mår dåligt, men varför då sabba för mig som mår jävligt dåligt, och det vet ni, för ni va faktiskt mina ''vänner'' men fuck that shit, nu skiter jag i er och tänker fan inte ta tillbaka er, på ett jävligt bra tag, detta som ni gjorde är fan något av det lågaste som finns att göra mit sina såkallade ''vänner'' blir så sjukt trött på er! Hoppas ni blev nöjda igår när ni fick mig må så jävla dåligt?





Fått brev av robin!

Lite sådär övergulligt kuvär ;)



Kan man verkligen va snällare och sötare än robin? :O


Now you're gone, I realized my love for you was strong.

Jag vet att allt jag gjort vart fel mot dig, jag älskar dig sjukt, och jag ber verkligen inte dig förlåta mig, det förstår jag om du inte gör, men bara så du vet så älskar jag dig. Jag kan erkänna nu att,jag älskar dig än,och jag saknar dig så sjukt jävla mycket. jJag kan inte ändra på någonting nu, även om jag vill. Och du kan inte ändra på någonting. Det som hände hände, och jag är verkligen ledsen för det! Du är verkligen en av de personer jag älskar mest av allt, och aldrig vill förlora.


ååhh!!

just nu vill jag bbara kasta en stor sten i huvet på någon! är så sjukt jävla trött på alla dessa fjortisbråk som är runt mig nu, snackar skit om att dom aldrig ska ta tillbaka varandra så är dom effter ngra få dar för dom måste för dom kännt varandra sen dom var små? so what?! skit samma, man måste inte va bästisar eller vänner hela livet bara för man kännt varandra länge? shit asso, är så trött på att alla säger till mig att den ska aldrig ta tillbaka den och ditt och datt sluta babbla om alltig, säg sanning istället väl?! ååh är så sjukt trött påt, updaterar när jag kommer hem, orkar fan inte nu kommer slå sönder någonting snart!!


Nääe

Kom nyss heem, orkar inte blogga nu updaterar imorgon eller sen eller vare nu blir! ;)

Old pics!

Glömmer fan aldrig Kroatsien <3


Cooling i bött asso ;)

Rammenstein



Links 2,3,4


Ich Will


Amerika

Tjoo sötfisar!

Idag sover jag hos min syster, ska bli skönt! Ska va med massa folk idag också, tar inte med min dator, så nya bilder blir det inte, men har gamla bilder på datorn där som jag kan lägga ut så det inte bara blir massa bildlösa inlägg lixom, hur kul är det på en skala? Nä precis ;) Men nu blir det frulle, updaterar när jag kan! :)

Jag just nu.




-


Jag vill fixa allt.

Jag vill bli den där 'perfekta' flickan.

Jag vill kunna prata med folk utan att irritera do,.

Jag vill slippa bråk.

Jag vill slippa allt lidandet.

Men kommer det här hjälpa?

Jag är rädd.

Rädd för att göra fel.

Rädd för att göra rätt.

-

Det har blitt något fel på mig, jag gör saker jag inte vill att jag ska göra, jag startar bråk med nästan allt och alla, kan knappt gå upp ur sängen på morgonen utan ångest, känner en stor klump i magen hela tiden. Jag vill bara säga förlåt till alla som fått ta emot skit utav mig den senaste tiden, men jag ska fixa detta, om jag inte klarar det själv ska jag låta mig läggas in eller någonting.
Men det är verkligen sjukt svårt att leva utan att kunna kontrollera sig själv.

Shitt asssoo

Trött som en apa eller ngt? Imorgon drar jag till ed runt fem är framme vid sju :) Ska bli gött som fan å träffa linda iallafall! Inte träffat henne på typ tusen år känns det som! :( Men blir bra att få träffa henne imorgon då, ska va med Jossa eller Arnold innan jag drar dit, får se vem som kommer först, annars kanske båda dom kan va med mig ;) Haha, nej men vi får se, beror på när Arnold kommer till lilla åmål, men ah, det blir nog bra det iallafall! ;)


Robin Lindström

Bevaka/bli vän/kommentera
denna töntens bdb
för han e snygg enligt han.
ABSOLUT-GLASSIG@bdb


Ny hårfärg!

Före


Efter


Blev fett nöjd faktiskt ;)

Nu blir det mitt sista inlägg..

.. Som blondin på ett tag iallafall, ska börja färga alldeles strax, ska bara blogga innan, det behövs updatering lite då och då ju ;) Men updaterar senare, så ni får ha det bra ;)

HEJDÅ BLONDIIE ;)

Köpt hårfärg!

Blir rött med svart underhår, fett nice ;) Färgar direkt när jag kommer hem, så resultatet får ni se ikväll, åker hem med fem bussen, så är hemma runt tjugo över fem eller någonting, så kanske är klar med färgningen runt 8 eller någonting ;) Sista dagen som blondin nurå, haha, ska bli skönt att slippa att färga 24/7 pga utväxt ;)

Godmorgon

Nu ska jag äta fruksot, sen blire borsta tänderna sen ska jag dra mot stan ;) Ska köpa hårfärg/hårfärger idag, undra vad det blir för ngra färger asso :O Haha, men ni får se när allt är färgat och klart, men jag updaterar så fort jag är hemma puss på er! ;)


dreads eller färga håret rött med svart underhår eller hur !?

Har beslutsångest som fan, vet inte vad jag ska göra :o

Dreads?



Helrött hår?


Rött med svart underhår?



hahahahaha

Ohshiit massa 96or ska slå skiten ur mig för jag skriver om deras kompis, haha bara så ni vet är det vissa av hennes vänner som sagt detta till mig, så ah, och tror inte direkt det är så att hon ser den inspirationen precis när jag skaffar saker eller? Haha, gud va vissa 96or är fucked asso, man kan inte sluta garva åt dem! :)

hahahaha!

Nu har wb:n slagit sönder sina kogar ocksåm fyfan va jag garvar nu asso :P

☻♥☻

Haha jag har ont i huvet, imrn blire stan, kul? Får se hur länge jag orkar är ju sjuk :( Undra vad man ska göra nu, kanske ska be Tobbe ringa mig, jag har skiit tråkigt ju! Måste leta kläder tills imorgon också, får se vad det blir för kläder ;)

Gammal bild på mig!

Min spotifylista!
http://open.spotify.com/user/hannaisabelle/playlist/6LkSGp7YmAbq9ZpKvGrsOB

Tjaaah!

Tjoo läsare, jag har varit på vårdcentralen och kollat halsen idag, ingen halsfluss som dom trodde först iallafall gött de ;) Imorgon blir det stan och träffa folks! Ska bli skönt att tänka på annat! Jag saknar mitt svart bruna hår! Nu ska jag typ försöka göra någonting, packa eller nått!


Hahahaha!

Fyfan va jag skrattar, är en liten 96a från säffle, hon gör fan allt jag gör, när jag började med navel piercing i ena örat gör hon det, sen när jag har tagit industrial ska hon det, och sen tar hon sånna bilder jag tar, minns ni redbull bilden? 
Den bilden under, undra vad som kommer här näst ;)

Less!



Jag är less på att ni klagar på mig hela tiden.
Jag är less på att jag aldrig kan duga.
Jag är less på att det alltid ska vara mitt fel.
Jag är less på att ta massa skit jag inte förtjänar.

TRÅKIGT!

1. Hur  mycket pengar har du på din mobil? - inga, gratis sms
2. Har du fått en puss den närmsta veckan? - ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? inte vart med någon typ, sjuk ju -.-'
4. Hur lång är du? - 162
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - jag älskar dig ! <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda..
9. När såg du senast din mamma? - över 10 månader sen.
10. Icke godkänt i något ämne? - japp
11. Mvg i något? - neyy
12. När vaknade du idag? - vaknat och somnat hela tiden idag typ
13. Vilken är din favoritplats? -  inte åmål iallfall!
14. Vilken plats föredrar du minst? - skolan och åmål
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - långt ifrån åmål!
16. Hur stor är din säng? - tillräckligt stor
17. Vad sover du i? - olika
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 4, och ett täcke som kudde
19. Var har du bott/bor? - ånimskog, koppom, jössefors, tösse, arvika, åmål.
20. Tycker du om kinamat? - yesbox!
21. Tycker du om kaffe? - nej
22. Vad dricker du helst till frukost? - oboy!
23. Kan du spela poker? - ohja ;D
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej
25. Vill du ha barn? - inte än!
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska norska, flytande, sen ngra ord på turkiska, kroatsiska, spanska, tyska och indiska
27. Har du någonsin åkt ambulans? - ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? -  olika
30. Äger du dyrbara smycken - yess
31. Kan du rulla med tungan? - yess
32. Vem är den roligaste människan du känner? - tobbe, pappa, fredrik, robin, säänaaa
33. Vad har du för ringsignal? - i'm the hot chik, och sj - i'm blue
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - haha tror inte det,
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - hjärtat som hello kittyn håller på täcket
36. Kan du byta olja på bilen? - nejj
37. Vilken var den senaste boken du läser? - vettefan
38. Dansar du i bilen? - va fan äre för fråga
39. När var du i kyrkan senast? - bröllopet
40. Hur många hål har du i öronen? -  7
41. Har du någon piercing? - navel, tungan, läppen, industrial
42. Har du någon tatuering? - nej, men det ska skaffas!
44. Hoppa trampolin eller studsmatta? - HAHAHAH VAFAN ÄRE FÖR FRÅGA
45. Har du pojkvän/flickvän? - mjo
46. Vad är ditt mobil nummer? - nämns inte på bloggen!
47. Vad ska du göra ikväll? - såååva eller försöka då
48. Har du några syskon? - yes
49. Vad gör du nu? - vet inte :/

Tjäna pengar?

Vill du tjäna pengar på din hemsida/blogg? Isåfall prova Frossle.com Du får 50 kr i start bonus, och det är enkelt och lätt, om du är under 18 år, be någon av dina föräldrar om deras bankkonto nummer, och kom överens om allting, så får du lite extra pengar, när du tjänat ihop 300 kr, så får du ta ditt första uttag, jag är själv medlem på den sidan, sjukt bra måste jag säga!


Frossle.com

Tiden läker inga sår, man bara lär sig leva med sorgen.


Jag sa att jag aldrig mer skulle sjunka ner igen.
Men vem vet.
Ibland är man inte tillräcklig bra.
Och när man försöker le och skratta för en sista sak.
Så är man inte ens tillräcklig för att det ska lyckas bra.
Och jag vet ingenting längre.
Det ända jag vet är att jag inte vill stå här ensam.
För jag klarar det inte själv.

Magnus uggla!



Hotta brudar

Pom Pom Pom

Blir ut snart!

Updaterar när jag kommer hem eller imorgon! ;)
Ska bli skönt att komma ut lite nu, ska ta med kameran och ta lite kort kanske? Men får se vad jag orkar med, vet inte riktigt, stannar nog inte så jätte länge skulle jag tro!


Du bör vara räddare för att leva än att dö, för död lär du vara betydligt längre!

Nu ska jag bada även om jag är sjuk, skiter i vilket, nu blir det badning! Sen när jag kommer hem blir det chill, ska försöka fixa fler inlägg här, hörs sen hejrå!


-


Ni gör min dag, föralltid ni & jag.
Som solen på himlen, som marken under skorna.
Finns ni där, alltid.
Som tiden, tar ni aldrig slut, jag lovar er mitt hjärta livet ut.
Som solen & månen, ni & jag. Ni lyser upp allt som en varm sommardag
Det finns inga ord för er, men ni ska veta hur jävla mycket
Jag älskar er ! <3

I FREAKING FUCKING LOVE YA


Så kan det va

Sjuk orkar inte blogga, är trött som fan mår skit! Inte gjort mer än att kollat film och chillat idag, orkar inte blogga mer idag.


Skaffat nya skosnören till mina ed hardy skor i måndas eller ngt glömt och berätta det.


Haha tönt.
Bilder från i måndags




Blää

Ont i huvet som fan, fryser ihjäl, är sjuk, detta suger verkligen! Trött som ett svin, jag vill vara frisk nu! Och jag är sjukt trött på regnet! Vill ha sol, och slippa va sjuk, vill bort från åmål är också någonting jag vill, det suger verkligen här, och att skolan börjar om ca 2 veckor suger ännumera! Nu ska jag försöka göra mat och se om jag får i mig någonting, puss på er!


Orkade inte blogga

Igår, kom hem runt 12, åkte allt igår, till och med kaninresan! Nu får ni bilder från igår ;)







Jag är vaken!

Haha gick inte upp fem, pappa kom vid typ tjugo i sex och väckte oss istället, och jag har haft problem med allt typ! Haha, ska iaf åka snart, så vi inte missar vårt älskade tåg ;)
Men hörs senare hejrå :D

Sist jag var där med Sanna Fredrik och Christoffer.

dööd tyyp ?

Ska försöka sova snart, ska upp fem imrn kul? Hahah inte precis, sjukt jobbigt! Ska till göteborg, ska med tåget 07.07 från åmål, är där runt nio, ska sova på tåget vafan! Updaterar när jag vaknar puss på er!

Juste denna tjommen sover här inatt ;)


Tjoo

Vet inte vad jag ska skriva, är typ grinig, blää orkar inte blogga nu updaterar senare, blekte mig igår ni får kanske resultat sen.

Taack

Linnea du är bäst, fick låna en data på bibblan, så updaterar en snabbis, ska dra och köpa en fanta nuråå ha det bäst sötnosaar! :)


Tja, linnea som skriver.

Hejsan alla.
Det är linnea som skriver. DEn Linnea som har satt in bellas header. Jag fick skriva några rader för finaste Bella. Så nu gör jag det. :)  Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har bara städat och varit ute och gått. Så det är nog dags att göra något av dagen som är kvar! Är inte länge kvar tills dom flesta sitter i skolbänken och jobbar häcken av sig.. Så man måste ju ta vara på dagarna som är kvar av lovet..

Jag hoppas ni vet att Bella är bäst och vackrast så den som trycker ner eller sviker henne har fan inget liv.  Bella är värd allt så det så..

Nu har jag inget mer att säga. Ha en bra dag. Ni får gärna kika in på min blogg. ---> HÄR



Kramar Liinnea!

Tjoo

Sover hos marre inatt, kommer inte kunna updatera mer nurå, men imorgon ska jag försöka updatera iallafall, Linnea fixar med headern sensare idag, sen ska jag försöka få igång bloggen mer igen, känns träkigt att min förra blev borta aja, har samma domän och allt, mina läsare håller sig kvar har jag märkt! Puss på er!


-


"jag lovar" vad är det för skitsnack?
hur orkar man ängna sin tid åt sånt jävla folk?
asså respekten sitter ju i arslet asså
men asså du har dej själv och skylla , för att älska är inte bara att säga det utan att visa.?!
trött på alla lögner,alla bråk alla falska idioter..
har ni inget annat fucking liv? , jag menar, att säga en sak och göra en annan visst det har hänt mej
också men fan inte gör jag samma sak 3 gånger om ? eller? , skitsamma jag pallar inte snacka om detta , ni vet själva att sånt folk som ni kan tydligen inte ändra på er.

kär <3

BJUDER PÅ GAMMAL BILD!

Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när du har mej när jag tar dej,
din hungrande kropp får frid,
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.
<3

-



Gråter tårar för ett helt liv, på en kväll.

Känns som att alla konflikter & allting negativt kommer upp i min hjärna nu.
Vill bara skrika, gråta ut i nåns famn.
Känna nåns hand genom mitt hår och som sedan uttrycker sig " allting kommer bli bra Bella. "
Ett skott rakt genom huvudet, ja skjut mig. Vågar knappast göra det själv..
Känns som att allting bara.. är förstört. Jag känner mig förstörd.2 bitar.Eller flera tusen.
Du var den som fick mig känna mig betydelsefull.
Jag saknar dig sjukt mamma.

Lägger snart ner skiten

Är förbannad som fan orkar inte med bloggen typ, ska man ta bort??

Aja, får börja om!

Usch mår verkligen jätte dåligt nu :'(

Fan min förra blogg blev borta!

Gråter som fan! :'(

RSS 2.0